Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízová bublanina s krémem
Kuřecí koktejl
Tvarohová bábovka IV.
Rajská omáčka, která se musí povést
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Květákové řízky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Pomazánka se sušenými rajčaty
Špagety ala carbonara
Polévka z červené čočky
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka