Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Metrový koláč
Krabí tyčinky na kari s rýží
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Sekaná podle Itala
Lilkové koláčky
Čínská sladkokyselá omáčka
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Jednoduchá žampionová směs
Pórková polévka s cizrnou
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi