Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety s bazalkou
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
Jednoduchý grenadýrmarš
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Bramborové placky pečené v kuse
Jednoduché špecle se zelím a masem
Chřest s bešamelovou omáčkou
Čokoládová pěna s jahodami
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Salát z rýžových nudlí s kuřetem a…
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Turecká vejce
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…