Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po mlynářsku
Oravská kulaša
Zapečené kuřecí řízečky
Babiččiny "Francky"
Pařížské rohlíčky II.
Ovocný koláč z podmáslí
Polévka z medvědího česneku
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Anglická gulášová polévka
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou