Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Kávovo-šlehačková bábovka
Vepřový steak s hranolkami
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Panna Cotta s pomeranči
Měkké sušenky s čokoládou
Dýně s kořenovou zeleninou
Carrot cake (Mrkvový dort) s…
Dušené maso s hráškem
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky