Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí lazaně
Tortilla de patatas
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Krakonošův dlabanec
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Báječné tuňákové placičky s ricottou
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Bábovkový dort
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Tagliatelle se žampiony
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi