Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kokosové řezy IV.
Nakládané řízky
Krabí pomazánka od Camm
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Buchta z mikrovlnky
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Hráškovo pórkový krém
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Dalamánek s trhaným krůtím v pivní…
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Krémová brokolicová polévka s česnekem