Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ostrá pomazánka s pivem
Pikantní dresing 1 2 3 4 5
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Jogurtová buchta s ovocem II.
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Maso zapékané s cuketou a nivou
Vláčné mrkvové taštičky
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Fazolové ragú se zeleninou
Restované žampiony s bramborami a…
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka