Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový dortík
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Velikonoční oříškový dort
Hruškové muffiny
Přírodní plátky se zeleninou a…
Cottage sardinky - pomazánka
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Domácí houskový knedlík
Pórková polévka se žampiony
Rizoto s masem
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Čokoládové crinkles
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky