Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Čokoládová bábovka s vaječným koňakem
Vynikající kapr
Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem
Čínská sladkokyselá omáčka
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Pohankové zeleninové placky
Jednoduchá rajská polévka s paprikou
Kuřecí prsíčka se žampiony
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake