Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďábelská pomazánka na topinky
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Broskvovo-meruňková marmeláda
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek