Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobré košíčky
Zapečené těstoviny s vepřovkou
Pomazánka z Nivy s ořechy
Česnečka se šunkou a sýrem
Slaný závin s plísňovým sýrem
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Bramboráky pro děti
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros