Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čertovská omáčka
Fajnový mix na topinky a do salátů
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Tatarka
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Perníkové muffiny (DUKAN)
Pikantní špenátové rolky
Špagety s cuketou a olivami
Biskupský chlebíček - hrnkový
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…