Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety se sojovým masem
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Masíčko po námořnicku
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Cuketa s vejci - smaženice
Tvarohový dort s banány
Rychlá vajíčková pomazánka s…
Okoun na másle a kmínu
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Banánové lívance s kokosem a jablky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…