Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klasická hovězí roláda
Kokosová roláda jednoduše
Smetanový dortík
Jarní salát - vitamínová bomba
Salát z kysaného zelí III.
Kuřecí kapsa First class
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Celer s uzeným masem - zapékaný
Čokoládová buchta z remosky
Kuřecí prsa po asijsku
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi