Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek II.
Slaní šneci II.
Tvarohová pomazánka
Smaženky s mladými cuketami
Špecle se slaninou a žampiony
Červená čočka se zeleninou (salát)
Dietní buchta
Banánovo - čokoládové řezy
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Banánové lívance s kokosem a jablky
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…