Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čokoládová pěna
Grilovaná kořenová zelenina
Banánový koktejl
Vepřové kotlety v leču
Vanilkovo-jablečná pohádka
Placičky z ricotty s cuketou a…
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Bramborové placky (nejen) se zelím
Trhané vepřové
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger
Palačinky s krémem a lesním ovocem