Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Pórková polévka s krupicí
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Králík po francouzsku
Citronový dort (řezy) s želé
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Větrníky na plech - karamelové řezy
Květáková polévka s kořenovou…
Letní těstoviny
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Losos s hráškem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Jahodový sorbet