Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlíkový guláš II.
Pečené vepřové koleno na zelí
Srdce na paprice
Báječné ovocné řezy - krémeš
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Jednoduché špenátové špecle
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Kuře na bramborách z remosky
Pečené kuře dle časopisu F.O.O.D.
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Jahodový sorbet
Lasagne s hovězím masem