Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marlenka na můj způsob
"Low Temperature" - Roastbeef
Brokolicové těstoviny
Jednoduché lečo po našem
Pečený amur se žampiony a cibulí
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Domácí mangové chutney
Anglická gulášová polévka
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Lotus cheesecake
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Asijské pikantní cuketové nudle
Tvarohové řezy s mákem