Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Hovězí maso pěti vůní
Česneková polévka III.
Sumeček
Námořnické kotlety
Rýže s kari na smetaně
Blesková česnečka s uzeným masem
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Pečené kuře s čočkou beluga
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie