Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sója s houbami
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal
Vývar s rýžovými knedlíčky
Kvasnicová polévka se zeleninou
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Housky (DUKAN)
Čokoládový dort s broskvemi
Bazalková pasta / pesto
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Sněhová roláda
Salát little gem se slaninou a…