Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Chřestová omáčka s koprem
Panenky v parmském kabátku s…
Dort s nutelovým krémem
Zapečené brambory s brokolicí a…
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Angreštové / rybízové knedlíky
Bramboráky se zelnou směsí
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Kuřecí kousky ve slanině
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem