Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červené řepy
Guacamole
Zapečené kuřecí závitky II.
Kefírový chléb
Nepečené trubičky II.
Králík po francouzsku
Játrové knedlíčky
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…