Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Americká pizza
Škvarkové pagáčky
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Raubířovy zapečené těstoviny
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Pochoutkový dip k zelenině
Pečené kuřecí žaludky
Zapečené lilky
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Tradiční vánoční punč
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi