Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Rakouský bramborový salát
Hrníčková rychlo - pizza - těsto
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Domácí kandovaný zázvor
Patizonové nudličky s masem
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Čokoládový koláč s blumami
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek
Řepánky
Mačkané brambory
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou