Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dietní pečené kuře s rýží
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Smažená kapusta
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Cuketa snadno, rychle a chutně
Jemná vajíčková pomazánka
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Houbový kuskus - rychle a chutně
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Gratinované brambory
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem