Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kokosky
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Super koblížky
Chlebová placka snadno a rychle
Zapečená (nejen) krůtí játra
Smetanovo-bramborový krém
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Svatomartinská husa
100% rajská šťáva - sterilovaná
Pečené batáty se zelným salátem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky