Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Salátový dresing
Croissanty s čokoládou
Medové řezy alá falešný medovník
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Kuře pečené na bramboráku
Buřty na pivě
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Florentýnky
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér