Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Balkánské řezy II.
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Těstoviny s brokolicí raz dva
Růžičková kapusta po indicku
Rychlé kuřecí na kari s pórkem
Cottage pomazánka s tuňákem
Mrkvové smoothie s jogurtem
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros