Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné muffiny
Kapustové karbanátky s uzeninou
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Halušky podle Martinky
Octové těsto místo listového
Zelný salát z kysaného zelí
Kiwi smoothie
Banánové vafle s javorovým sirupem
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky