Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Turecká pomazánka z lilku
Valašská zelňačka s houbami
Lahodné profiteroles
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Zapečená kuřecí prsa
Řízky v klobásovém zelí
Hovězí šuej ču
Rozmarýnový cheesecake
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci