Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecké třené cukroví I.
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Kokosový dort
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Jak opravit nepovedený dort
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Hasenöhrl (zaječí uši)
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér