Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotový kakaový dort
Kotlety na smetaně II.
Pikantní pečená kuřecí stehna
Étonnant jablkový koláč
Tatarák z uzeného lososa
Zeleninová polévka s klobásou
Bílé kokosové kuličky - nepečené
Velikonoční oříškový dort
Vláčný makovník / makovec
Pomazánka z uzeného pstruha
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Buřty na pivě
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou