Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dršťková polévka z václavek
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Švei-ču-žou
Gnocchi s listovým špenátem
Karamelové oplatkové řezy
Kávová poleva
"Paneláková" buchta
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Borůvkový koláč
Těstovinový salát s pečenou zeleninou…
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Jahodové knedlíky raz dva
Bramborový salát s koprem a slaninou