Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaný bůček
Super koblížky
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Pizza těsto - rychlé a tenké
Kávová poleva
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Pečené plněné papriky III.
Košíčky s nutelovým krémem
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení
Koláč z rebarbory