Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek z lososa
Sýrová pomazánka na topinky
Gurmánské smažené řízky
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Hrstkové ovocné knedlíky
Pravé řecké Pasticcio
Bramborovo-květákové placičky
Patizonová směs - bezmasá
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Švestková povidla bez míchání
Cuketové bramboráky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí