• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Houbový rarášek
Napište svůj komentář k receptu

Houbový rarášek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houbový rarášek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • tuk
    • 2
      ks cibule středně velké + 1 na ozdobu
    • 2
      ks kuřecí maso prsa
    • 400
      g houby čerstvé, nakrájené
    • 0,50
      kapie
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • česnek
    • paprika
    • drcený kmín
    • 1
      lžíce koření staročeské (dle chuti)
    • masox

Postup přípravy receptu

1
Na tuku osmažíme nahrubo nakrájenou cibuli a přidáme na větší kousky nakrájená kuřecí prsa, chvíli dusíme, pak přidáme pepř, papriku, kmín, staročeské koření, kapii nakrájenou na proužky a nakrájené houby, chvíli dusíme. Poté zalejeme vodou a přidáme masox a dosolíme. Dusíme pod pokličkou. Když je vše měkké, přidáme česnek a majoránku. Eventuelně zahustíme jíškou nebo hladkou moukou a necháme ještě chvíli dovařit. Konzistence: jako guláš
2
Příloha: knedlíky, brambory, rýže. Omáčku na talíři ozdobíme lžičkou tatarské omáčky, na kterou nasypeme nahrubo nasekanou cibuli.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbový závin

Houbový závin

Houbový guláš na špeku s paprikou

Houbový guláš na špeku s paprikou

Česnekovo-houbový guláš

Česnekovo-houbový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza T
    Tereza T | 26. 5. 2011 13:59

    Opraveno, díky.

  • Simča S.
    Simča S. | 25. 5. 2011 21:18

    400 ks hub?????

  • Martina | 3. 11. 2007 21:03

    Hledám inspiraci na zítřejší oběd, recept lákavý a po přečtení komentářů jsem přestala hledat a mám jasno! Zkusím a snad se povede!

  • Petr Š. | 2. 9. 2007 13:55

    Výborné.

  • Jaroslava Kebrdlová | 28. 8. 2006 10:17

    Vyzkoušeno, bylo to výborné!! Zase něco trochu jiného ...

  • Božena | 22. 8. 2006 07:29

    Včera jsem tento recept vyzkoušela a je to výborné jídlo a není moc náročné na čas. Dávám jedničku podtrženou.

  • Tomáš Dimmer | 29. 12. 2005 08:15

    Výborné! nemá to chybu. Používáme Staročeské koření od Vitany, které obsahuje více než 25% pepře, takže jsme pro jistotu dali jen malou kávovou lžičku a i tak to bylo "papula horala", ale to nám nevadí.

  • jan VRHEL | 19. 11. 2005 15:36

    nojo ale kde seženu steročeské koření z čeho ho vytvořím,¨:o)

  • jára | 9. 11. 2005 18:59

    právě jsem to uvařil přítelkyni. Výborný!!! dal jsem i feferonku a nemá to chybu! dobrou chuť

  • Kateřina Balínová | 5. 11. 2005 13:07

    Váš recept je výborný(povedl se i mi jako začínající kuchařce). Přítel toho snědl nejvíc a teď leží, odfukuje, břicho má až ke stropu, blaženě se usmívá a blahořečí Vašim receptům........:o)))))). Děkuji

  • Renáta Piskořová | 27. 8. 2005 06:11

    Paráda,udělala jsem k tomu těstoviny a manžel se olizoval až za ušima.Dokonce i děti vylízaly talíř!!!To je u nás zázrak.Díky za recept!

  • Alena D. | 4. 6. 2005 18:55

    Tak jsem to zkusila a je to lahudka, ten cesnek na zaver je jak tresinka na dortu, mnam mnam mnam!

  • Alena D. | 3. 6. 2005 17:12

    Porad jsem premyslela, co udelat s tim balickem zampionu v lednicce, tak ted uz vim... :)) Diky za receptovou radu. :)

  • Marcela Prýcová | 3. 6. 2005 15:26

    Do ingrediencí ještě patří feferonka (ev. sušená pálivá paprika)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Drcený kmín Houby Kapie Koření Kuřecí maso Majoránka Masox Paprika Pepř mletý Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nouzová polévka

Nouzová polévka

Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!

Pudinkové kostky s tvarohem - bez…

Benediktinská vejce

Benediktinská vejce

Hříšný čokoládový koláč

Hříšný čokoládový koláč

Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Vepřová líčka na červeném víně s…

Mexická polévka Sopa Tarasca

Mexická polévka Sopa Tarasca

Banánové muffinky

Banánové muffinky

Česneková růžičková kapusta se slaninou a bylinkami

Česneková růžičková kapusta se…

Chřestová polévka

Chřestová polévka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

96
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
94
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
58
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
58
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
55
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Houbový rarášek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact