• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Houbový pekáček
Napište svůj komentář k receptu

Houbový pekáček

autor: Roman K.
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houbový pekáček
Houbový pekáček
Houbový pekáček
Houbový pekáček
Houbový pekáček
Houbový pekáček
Houbový pekáček
Houbový pekáček
Houbový pekáček
Houbový pekáček
Houbový pekáček
Houbový pekáček
10fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
  • houby 100x jinak
    • 1
      kg houby přepařené
    • 4
      ks brambory plátky
    • 3
      ks mrkev plátky
    • 2
      ks cibule kroužky
    • 1
      ks pórek nakrájený
    • 10
      plátek slanina cca
    • 10
      plátek sýr
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 2
      lžička provensálské bylinky
    • 3
      lžička bazalka
    • 2
      lžička chilli

Postup přípravy receptu

1
Na dno zapékacího pekáče položím plátky slaniny, musí být tenké. Na slaninu rozložím cibuli na kroužky , posolím mírně.
2
Rozprostřu houby (dávám spařené, ale není nutno) a okořením, přidám nakrájení pórek po celé ploše dále rozložím na kolečka nakrájené brambory , trochu sůl a okořením. Na brambor dám opět houby po celé ploše a malinko osolím, zde již přijde nakrájená mrkev a kterou zarovnám po celém pekáči , opět dám pórek ,okořením a zakryji sýrem. Pak se vše opakuje ..brambory.....houby....pórek....mrkev .
3
Vše zakončím ještě houbami na které dám pórek ,papriku a pár plátků slanina a okořením bazalkou ,chilli a malinko sůl... kořením dle chuti,každý má jinou chuť,ale brambor a houba pojme soli více bohužel :-(
4
Vložím do předehřáté trouby na 180 st a nechám 15 minut přiklopené dusit a 25 minut bez poklice zapéct. 5 minut před dokončením tohoto lahodného pokrmu dám sýr a nechám dopéct Přeji dobrou chuť :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový pekáček nejen z brambor

Bramborový pekáček nejen z brambor

Bramborový pekáček nejen z brambor 2

Bramborový pekáček nejen z brambor 2

Bohatý pekáček s masem a květákem

Bohatý pekáček s masem a květákem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Brambory Chilli Cibule Houby Mrkev Pepř mletý Pórek Provensálské bylinky Slanina Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Galantina z kuřete

Galantina z kuřete

Bábovka z vaječného koňaku

Bábovka z vaječného koňaku

Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Cizrnové kari

Cizrnové kari

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Italská kuchyně- předkrmy - salát…

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy II.

Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený

Brokolice nebo květák na italský…

Řízky v klobásovém zelí

Řízky v klobásovém zelí

Koprová omáčka se žampiony

Koprová omáčka se žampiony

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

58
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo -…
56
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
50
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
37
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
AHA.cz Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Něrgešová bojující s rakovinou mozku: První slova a fotka!

Něrgešová bojující s rakovinou mozku: První slova a fotka!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Další doporučené recepty:

Houbový kuba
Houbový kuba
Houbový kuba II.
Houbový kuba II.
Houbový kuskus - rychle a chutně
Houbový kuskus - rychle a chutně
Houbový závin
Houbový závin
Houby čili "slizouny"
Houby čili "slizouny"
Houby na italský způsob
Houby na italský způsob
  • Recepty.cz
  • Houbový pekáček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact