ano tak se správně dělá Kuba a né tam cpát uzeninu atd...To bylo a bude jídlo chudých o Vánocích, :-S O:-) :-\
fuj!!! :-$ :-$
vynikající, udělala jsem to napůl s pohankou, pro zdraví :-P super !
Místo krup uvařím pohanku./ Na osobu tak 4 lžíce neuvařené/ Postup je dále stejný. Je to taky moc dobré a přitom zdravé. Jen se nesmí pohanka přesolit!
dokud nejsou měkké :-D
jak dlouho se to vaří? =-O
Je to focené před zapečením.:-)
Dělávám každoročně s tím rozdílem,že používám trhané krupky.:-)S dovolením přidám foto.
Kolik tak krup na osobu? Chystam se to uvarit na chalupu pro asi 10 lidi a nemuzu odhadnout mnozstvi, poradte
Mohu doporučit přidat mletý bůček. Je to šťavnatější a nemá to chybu !!
Místo velkých krup máme raději drobnější variantu(drobné perličky nebo lámanku).Vyzkoušete ještě přidat trochu uzeného.To je teprv bašta.Stačí trochu uzených žebírek.Vážně je to mňamka.
Zrovna jsme to měli k obědu, jen z čerstvými houbami, prostě dobrota:-))