děkuji za smazání příspěvku, ale stále to vypadá jako hovno :D děkuji
a všiml si někdo že to vypadá jak hovno ? :D
Pre autorku:Harissa nie je Pálivý kecup, pretoze medzi základnými zlozkami nie je rajcina. Je to velmi pikantná omácka, (obycajne hustá ako pasta na zuby) a jej zlozkami sú:cervené stiplavé papriky, casto zaúdené, co dáva omácke charakteristickú chut, cesnak, cilantro, alcaravea (ceský preklad je kmín), sol a olivový olej, ktorým sa docieli pozadovaná hustota. Jej domovom sú státy afrického pobrezia Stredozemného mora (zvlást Tunis), ale tiez krajiny Stredného Východu.
Opravdu výborné. V pátek jsme byli na houbách, tak jsem to hned zkusila. Dávám jedničku.
Jen jsem chtěla upřesnit to sterilování. My doma nemáme žádný speciální hrnec na zavařování, zavařujeme jen v obyčejném velkém hrnci. Asi 40 min. při mírném pobublávání, pak vypneme a necháme na plotýnce dojít. Vychladlé sklenice vyndáme.