Pohanku uvaříme dle návodu. Na větší pánvi spěníme cibulku na oleji, přídáme houby nakrájené na menší kousky, dále přidáme rozmraženou zeleninu (můžete předvařit v mikrovlnné troubě), dusíme do měkka společně s kořením. Pro lepší chuť můžete přidat houbový bujon nebo houbové koření (např. v případě že máme málo hub nebo použijeme jen sušené houby či žampiony). Směs vmícháme do pohanky a můžeme podávat.´
2
Skvěle se tomu hodí kyselá okurka nebo nakládaná červená řepa.
moc nam chutnalo, a to,ze je to pod nazvem rizoto a je to z pohanky me vubec nevadi!! dekuji za recept je to mnamka.
Vavřinec Křepelka
|21. 10. 2007 23:15
Zamítnuty budou především komentáře, které jsou vulgární, netýkající se daného receptu, komentující název receptu nebo oTak holt komentuju název receptu, určitě nemám pravdu a mám číst pravidla dřív než sám něco napíšuVavro
Vavřinec Křepelka
|21. 10. 2007 23:11
Kristapána, rizoto je z rýže, jak název naznačuje. Rizoto z pohanky je to samý, jako biftečky ze skopovýho nebo cikánské pečínka z Čecha