Na rozehřátém másle osmahneme očištěné a pokrájené žampiony, přidáme rozetřený česnek a mouku, orestujeme, zalijeme vínem, osolíme, opepříme a dusíme 10 minut. Vejce natvrdo pokrájíme na kostičky a dáme k žampionům prohřát.
2
Hotové ragú na talířkách ozdobíme petrželkou, podáváme například s opečenou begetou, těstovinami nebo rýží.
Autorem fotografie je další dobrá víla,ne autor receptu ;-)
Pája S
|11. 2. 2010 20:22
Není zač,ještě že jsem to cvakla ,než jsme se na to vrhli.Je to pokaždé boj .:-)
recepty 73
|11. 2. 2010 20:13
To víš,že nevadí!Kdybych měl uvařit hned všechno co vložím,tak prasknem,nebo bych si musel otevřít restauraci:-).Jogurtové knedlíčky jsem dělal na přání Klárky a funěli jsme ještě večer.Takže dík,Pájo!
Pája S
|11. 2. 2010 20:04
Dnes jsem tuto lahůdku uvařila.Naprosto výtečné.Vejce jsem nevkládala do ragů,ale položila navrch a podala s těstovinami .A z kotrče to musí být také lahodné,co?:-))))Jiří ,vložím foto ,jestli ti to nebude vadit ju?:-)No a samo za 1!!!