• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Houbové pečenáče II.
Napište svůj komentář k receptu

Houbové pečenáče II.

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houbové pečenáče II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • houby čerstvé tvrdé
    • strouhanka
    • 3
      vejce 2-3
    • rostlinný olej na smažení
    • cibule
  • Nálev
    • 1
      l voda
    • 0,25
      l bílé víno
    • 0,25
      l ocet
    • 10
      lžička cukr
    • 5
      lžička sůl
    • 4
      ks nové koření
    • 3
      ks bobkový list
    • 3
      ks hřebíček
    • 2
      lžíce hořčičné semínko

Postup přípravy receptu

1
Čisté houby nakrájíme na silnější plátky a dáme na 1 minutu do horké vody. Obalíme ve strouhance, ve vajíčkách a opět ve strouhance a opečeme do zlatova. Dáme do sklenice, kde střídáme vrstvu cibule a vrstvu hub.
2
Nálev: smícháme všechny uvedené přísady a vaříme asi 5 minut. Nálev necháme vychladnout a pak nalijeme do sklenice s houbami a cibulí.
3
Necháme proležet 2-3 dny v lednici.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečenáče z kapra

Pečenáče z kapra

"Houboráky" - houbové bramboráky

"Houboráky" - houbové bramboráky

Houbové měšce s rýží nebo s brambory

Houbové měšce s rýží nebo s brambory

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jitka | 20. 6. 2012 22:45

    Prosím, jakou to má trvanlivost?Uzavřené i po otevření?Děkuji.

  • Jana Han | 10. 11. 2005 17:46

    Pouzila jsem zampiony a byly vyborne. Male jsem obalila cele a vetsi prekrojila na polovinu.

  • Věra | 10. 11. 2005 10:26

    Nevím, ale napadly mě žammpiony zkuste to a dejte vědět

  • anonym | 10. 11. 2005 09:40

    Z kterych hub (krome tech co rostou v lese) se to da jeste delat?

  • Jana Han | 9. 11. 2005 21:33

    Vynikajici, vyborne. Po mnoha letech jsme si pochutnali. Delam dalsi varku pro navstevu. Uz se nemohou dockat a to nemaji tuseni jaka lahoda je ceka. Pridelam jeste i pecenace a utopence pani Lady. Doporucuji rozhodne vsechny tyto recepty vyzkouset. Moc za ne dekuji.Jana Han

  • Věra | 2. 9. 2005 08:15

    Nadměrné množství hub jsem zpacovala na pečenáče do 3 litrové láhve. Je to lahoda doporučuji. Nálev s přidáním bílého vína je pikantní.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Svačina Večeře Smažení Vaření Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Bobkový list Cibule Cukr Hořčičné semínko Houby Hřebíček Nové koření Ocet Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová pomazánka s česnekem

Sýrová pomazánka s česnekem

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Kynuté lívance mojí babičky

Kynuté lívance mojí babičky

Kakaový koláč s tvarohem

Kakaový koláč s tvarohem

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Bramborový knedlík podle norem

Bramborový knedlík podle norem

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

35
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Cuketovo-brokolicový krém
Cuketovo-brokolicový krém
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
20
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Houbové pečenáče II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact