Čisté houby nakrájíme na silnější plátky a dáme na 1 minutu do horké vody. Obalíme ve strouhance, ve vajíčkách a opět ve strouhance a opečeme do zlatova. Dáme do sklenice, kde střídáme vrstvu cibule a vrstvu hub.
2
Nálev: smícháme všechny uvedené přísady a vaříme asi 5 minut. Nálev necháme vychladnout a pak nalijeme do sklenice s houbami a cibulí.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jitka
|20. 6. 2012 22:45
Prosím, jakou to má trvanlivost?Uzavřené i po otevření?Děkuji.
Jana Han
|10. 11. 2005 17:46
Pouzila jsem zampiony a byly vyborne. Male jsem obalila cele a vetsi prekrojila na polovinu.
Věra
|10. 11. 2005 10:26
Nevím, ale napadly mě žammpiony zkuste to a dejte vědět
anonym
|10. 11. 2005 09:40
Z kterych hub (krome tech co rostou v lese) se to da jeste delat?
Jana Han
|9. 11. 2005 21:33
Vynikajici, vyborne. Po mnoha letech jsme si pochutnali. Delam dalsi varku pro navstevu. Uz se nemohou dockat a to nemaji tuseni jaka lahoda je ceka. Pridelam jeste i pecenace a utopence pani Lady. Doporucuji rozhodne vsechny tyto recepty vyzkouset. Moc za ne dekuji.Jana Han
Věra
|2. 9. 2005 08:15
Nadměrné množství hub jsem zpacovala na pečenáče do 3 litrové láhve. Je to lahoda doporučuji. Nálev s přidáním bílého vína je pikantní.