Hledala jsem rychlovku z mletého masa na dnešní oběd, hub máme plný mrazák, takže nebylo co řešit. Je to rychlé, dobré a díky pečení v troubě i poměrně "zdravé "a hlavně časově nenáročné. Oba jsme s mužem ocenili, že nejsou nasáklé olejem z klasického smažení na pánvi. Než se karbenátky upekly, udělala jsem si v klidu kaši. Díky za super jednoduchý recept, určitě brzy zopakujem :-)
Zkusil jsem to a je to nenáročné a co radosti to udělalo. Dětem se dělali boule za ušima!
Nedala jsem majoránku,aby vynikla chuť hub.Jinak směs výtečná a šťavnatá.Nedělala jsem karbanátky,ale vše najednou zapekla .Skvělé..Jednička letí.:-)
Vaúúúúú, ANIČKA zaslouží véééélikou jedničku. Pečení karbošů v troubě nemá chybu a kombinace masa a hub je něco pro můj mlsný jazyk. Aničko - díky!!!!
Karboše chutnali opravdu skvěle. A ten nápad s pečícím papírem v troubě - úúúžasný, ušetří to spoustu práce a člověk má hned čas udělat také něco jiného. Dávám za 1
jsem moc ráda, že Vám chutnalo:-)))stejným způsobem připravuju karbanátky z kupovaného mletého, které je většinou tučné, někdy to toho zamíchám nakrájenou ostravskou klobásku a super je varianta s nakrájenou opečenou anglickou slaninkou.Všechen tuk se vypeče a nám zbydou velice chutné karboše:-))
Naprosto vynikající. Karbanátky na pečícím papíře krásně pustily tuk, takže se kráááásně opekly. Ušetří to opravdu námahu s obracením a stáním u pánvičky. Všechny karbanátky jsou stejně propečené. Dávám za 1
Recept je výborný,karbanátky nám moc chutnaly a ten nápad s pečením v troubě je prostě úúúžasný:-))
Byla to opravdu pochoutka! Použila jsem na pečení remosku. Vřele doporučuji všem labužníkům
Je to mňamka! Doporučuji...Hlavně mě potěšilo, že nemusím stát u pánvičky a dlouho smažit, ale vložit do trouby a nechat péct. V ušetřeném čase stihnu spoustu jiných věcí.
Ten recept je fakt skvělý ,moc nám chutnaly.