Aby těsto drželo pohromadě, přidávám vločky, ty do sebe nasáknou vodu a když se karbanátky smaží tak v něm nabydou, ve finále ale cítit nejsou, koušete opravdu jen ty houby....
Recept je na nic, vůbec to nedrží pohromadě! :-X
VYNIKAJÍCÍ lepší než masové super!!!
Skvělý recept. Odzkoušeno s drobnou úpravou. Bez cibule(lepší stravitelnost), přidáno navíc trochu koření na mleté maso a rozhňahňaný rohlík v mléce pro lepší konzistenci. :-P
Tak jaké to je? :-)
J
dneska jsem je vyzkoušela z nadbytku hub a nestačila jsem péct,jsou opravdu výborné, lepší než s mletým masem, to aby houby rostly celoročně, jaký byl o karbanátky zájem,všem doporučuji vyzkoušet.dobrou chuť. :-|
masové jsou lepší
Ještě jsem chtěla dodat,že bych si k těmto karbanátkům dokázala představit třeba i špenát.Tak jen doufám,že to nebyly letos první a poslední houby,které jsem dostala.
Dostala jsem košík májovek a přemýšlela jsem,co s nimi.Chtěla jsem něco méně tradičního, než je polévka,omáčka nebo maso na houbách.Takže to vyhrály tyto karbanátky.Zvolila jsem zdravější verzi.Karbanátky jsem už neobalovala ve strouhance,ale tak, jak jsem je uplácala,tak jsem je dala na plech a na pečící papír,na každou položila kousíček másla a upekla v troubě.S bramborovou kaší a čerstvým hlávkovým salátem ze zahrádky to byla mňamka.Samozřejmě za 1.
Jak to vidím,dostávám hlad.Houby,to je moje.S bramborovou kaší je to lahůdka.
Přesně to samé složení jsem dělala ve středu na večeři... Hmotu jsem neudělala úplně řídkou ani hustou, trochu se v ruce patlaly, ale jak jsem je obalila ve strouhance, byly v pořádku. Jen používám zásadně sádlo... A byly vynikajici.