Měli jsme jí teď skoro obden :-) :-P první vlnu prázdninových hub jsme propásli tak teď jsme si jich užili jak nejvíc to šlo a byly i smažený, v omáčce .. :-D
Prazenici delame stejne. Je to rychle levne jidlo po kterem se vzdycky hned zaprasi.
Super záležitost. A zase rostou!
Za posledních pár dní jsme jí měli dneska po třetí :)) teď jsem přidala slaninu a dobrý :))
jednoduche--rychle-skvele
Smaženice je naše oblíbené jídlo. Houby si na ní dáváme i do mrazáku, aby jsme si jí mohli dávat i v zimě a děláme jí stejně, jenom manžel si do ní někdy dává špek nebo uzenou slaninu.
Vynikající :-* :-* :-* :-* :-*
NASERTEhttp://www.recepty.cz/rechttp://www.recepty.cz/recept/houbova-smazenice-s-vejci-145669#ept/houbova-smazenice-s-vejci-145669#http://www.recepty.cz/recept/houbova-smazenice-s-vejci-145669#http://www.recepty.cz/recept/houbova-smazenice-s-vejci-145669#
Ahoj, dal jsem tam špetku domácího uzeného bůčku a nemělo to chybu, špica recept, díky.
Se špekem je to o třídu lepší, děkuji za nápad na vylepšení!
Také dělám na špeku, mnam, mnam :-P
Naše oblíbená, obvzlášť touto dobou ;-) :-D
však tam píše předvařené, ne? Jinak správně jedině máslo, kdyžtak slaninka nebo kvalitní klobáska, žádné oleje a kořenící směsi. Česnek bych oželel.
Lepší by bylo jedovaté nesbírat, ne? :-$
A co tak Anglická slanina a šalotka.....pro opravdové labužníky! ;-) ;-) ;-)
Výborná klasika. Babička vždycky říkala, že když cibule zmodrá, je tam jedovatá houba. Takže když je bílá....
Nabouchali jsme se všichni, byla perfekto a teď jen doufáme, že ty houby byly všechny jedlý :-D :-D :-D :-D
Dodávám, že houby se musí dusit cca 20 minut, aby byly měkké a snadno stravitelné. Ze začátku je také potřeba je trochu podlít asi 1 deci vody, aby se nepřipekly. Hodí se k tomu přimíchat trochu pažitky nebo petrželky.
stará dobrá smáža ;-) :-P . Vyzkoušejte na slanině, je to taky dobré.
naše oblíbená :-))