Výborná věc :-)
Houbovku jsem dělala vždy z čerstvých hub,dnes jsem to zkusila se žampiony a nasušenými hříbky...naprosto skvělá chuť,krásně tmavá,voňavá....manžel si 3x přidal
Skvělý recept :-) Krom jalovce jsem použila vše a je vynikající ;-)
Přidat do tohot oreceptu cibuli je prasárna
pecka výborný recept....jen jalovec sem nemel
Vyzkoušeno, je moc dobrá. Nedávala jsem jalovec.
Velmi dobré moc jsme si pochutnali,především s vínem to má uplně jiný rozměr .Moc děkuji za recept.
velice dobra omacka jenom misto jalovce a vina jsem tam pridal kousek masoxu. Jinak hriby nebylo treba tak dlouho pred tim pripravovat. Stacilo odmocit v horke vode, nakrajet a hodit hrnce s cibuli a maslem, nasledne zalit vodou a nechat povarit. Jinak fakt super :-)