Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
profík
|9. 12. 2010 22:19
Tyvole to je recept! Dal jsem přesně podle receptu cibulku do kastrolu zesklovatět. Čekám hodinu, dvě, den, dva dny a nic.. Po týdnu začala plesnivět, inu říkám si, asi tomu autor říká lidově "zesklovatět". Přidal jsem tedy houby, kmín, feferonku, sůl a masox. Vařím do poloměka, přidávám papriky krájené na proužky, oloupaná a nakrájená rajčata. Dovařuji v tom houby. Zahušťuji to jíškou, stále to zahušťuji jíškou, stále to zahušťuji jíškou, ale po čase si nějak začínám všímat, že ta směs je mnohem husčí jak jíška, takže ji místo zahušťování ředím! :-\ Tak jsem to vzdal a přidávám smetanu. Dobrou chuť! :-S